Blogg - omtaler av leker på nett

Publisert: 16.08.2016
Du har registrert deg som kunde hos Lekekassen.no, og med unntak av betalingsinformasjon, lagres alle opplysninger hos oss. Du handler raskt og enkelt hos Lekekassen.no!
Les mer
Publisert: 16.08.2016
Lekekassen.no har samarbeidet med Posten Norge siden starten, våre kunder skal vite at pakkene deres håndteres og leveres av en seriøs og etablert aktør. Les mer om hvordan vi leverer pakkene til deg.
Les mer
Publisert: 16.08.2016
Lekekassen.no samarbeider med Svea Finans, et av Nordens største finanskonsern, om betalingsløsninger. Hos oss kan du handle med Svea kortbetaling, Svea Webpay faktura eller Svea Webpay delbetaling. Og vi tilbyr selvfølgelig faktura i EHF-format!
Les mer
Publisert: 16.08.2016
Nå kan du handle lekene til din barnehage, uten å bruke mye tid. Vi har det store utvalget, de lave prisene og den lynraske leveringen. Vi tilbyr i tillegg muligheten til å handle på faktura for bedriftskunder.
Les mer
Publisert: 16.08.2016
Vi tror at kjente merkevarer, god kvalitet, bredt utvalg, lave priser og lynrask levering er viktig når man handler leker til barnhagen på nett. Når man i tillegg kan handle leker og utstyr i fred og ro fra kontoret eller sofakroken, sparer man mye tid. Les mer om hvorfor du skal velge Lekekassen.no!
Les mer
Publisert: 11.03.2015
Finn den rette gaven, til den rette prisen. Vi har utviklet gavehjelpen slik at du kan finne gaven du leter etter, raskere. Lær mer om hvordan du kan spare tid og penger med Gavehjelpen.
Les mer
Publisert: 11.03.2015
Våren kommer og barna vil leke utendørs. Her finner du noen populære vårleker for barn. Trampoliner, sklier, lekehus, sparkesykler og mer.
Les mer
Publisert: 17.01.2014
De interaktive babydukkene fra Baby Born er utrolig flotte og morsome og leke med. De liker og bli matet, få ny bleie, drikke, bade og mye mye mer. Vi har også et rikelig utvalg av tilbehør til Baby Born dukkene på Lekekassen.no til svært lave priser!
Les mer
Publisert: 16.01.2014
Kurio 7s - et genialt nettbrett som sikrer glade barn og trygge foreldre. Kurio 7S er god underholdning for alle aldre, og vil være en del av familien din i mange år fremover. Den leveres med over 40 forut-installerte apper, blant andre populære spill som AngryBirds, Fruit Ninja og CutTheRope, pluss pluss!
Les mer
Publisert: 16.01.2014
Dette er en absolutt bestselger fra Nikko de siste to årene. Det er ingen fjernstyrte biler som er i nærheten av å være så populære som Nikko Vaporizer er!
Les mer