Lekekassen.no - om oss

Billige leker på nett - ekstremt hurtig levering!

Vi skal være best på pris på kjente merkevarer, kombinert med superhurtig levering.

Frakt koster aldri mer enn 49,- hos Lekekassen.no, uansett hvor mye du kjøper for eller hvor du måtte bo hen i Norge. Den billige frakten gjør at du kan handle alt fra julegaver til bursdagsgaver hos oss. Handler du i tillegg for mer enn 1000,- så gir vi deg FRI FRAKT.

  • Vi er norges største leketøysbutikk på nett
  • Norsk lager på hele 6000m2 (nytt lagerbygg i 2016, i Grimstad)
  • Du får ikke raskere levering - vi står på hodet for å gjøre våre kunder fornøyde.

Litt om historien til Lekekassen.no

Lekekassen.no ble etablert i april 2013 og er underlagt detaljisten Leif Skalleberg AS. Med 5 butikker og mer enn 70 års erfaring innenfor detaljhandel, så ønsket Leif Skalleberg AS å fortsette utvidelsen av sin forretningsvirksomhet til også å innbefatte netthandel. I 2013 ble Lekekassen.no kåret til "Årets nykommer" av Prisjakt.no.

Lekekassen.no har vært en enorm suksess og vi fortsetter stadig å ekspandere, både når det gjelder antall ansatte og antall produkter på siden. I 2016 så har Lekekassen.no vokst til å bli norges største leketøysbutikk på nett, vi har bygget et nytt og moderne lager på 6000 m2, og vi har utvidet sortimentet til babyleker og babyutstyr.

 

Det lønner seg å sammenligne priser

Det er en grunn til at vi ble kåret til "Årets nykommer" hos Prisjakt.no i 2013.

Det er ingenting vi ønsker mer enn at folk sammenligner prisene til Lekekassen.no med våre konkurrenter. Grunnen er ganske enkel, vi vet at vi har de beste prisene i markedet og vi skal fortsette å presse prisene nedover i årene som kommer. Vi ønsker å utfordre våre nye og gamle kunder til å ta en tur innom en norsk leketøyskjede (hvem som helst) og se hvor mye du sparer på å handle hos Lekekassen.no. Vi vet svaret og vil dermed ønske deg velkommen som en viktig og god kunde for Lekekassen.no.

 

Trenger du billige leker til din barnehage, skole eller annen type organisasjon eller forening?

Vi har lekene for dere til markedets laveste priser. Vi har flere tusen artikler og jobber kontinuerlig med å øke varelager og vareutvalget. Vi er behjelpelig med personlig service og veiledning, hvis dere skulle ønske det. Ta kontakt med oss på vår supporttelefon (48 88 75 00) hvis dere har noen spørsmål.

 

Trygg norsk netthandel

  • Hurtig levering
  • Norsk netthandel med norsk support
  • Vi sender kun pakker innenfor fastlands-Norge
  • Betaling med kort, faktura eller delbetaling.

Mange lover at de skal levere varene raskt, mens ofte må vente man vente i mer enn en uke på å få varene. De fleste av våre kunder får levert varene allerede innen 1-2 dager fra bestillingen skjedde, noe som gjør at man ikke trenger å planlegge kjøpene sine i lang tid i forveien.